Hotel

 

Aparthotel Terrazena

Net buiten het centrum van Serfaus ligt het aparthotel Terrazena, door de terrasvormige bouw van dit complex hebben alle appartementen een prachtig uitzicht op de omringende natuur. In een paar wandel minuten bent U in het typisch Oostenrijkse dorp Serfaus. Hier vindt U winkels, restaurants en bars. Serfaus behoort tot de bekende regio Serfaus, Fiss, Ladis en is de familie bestemming bij uitstek.
Op 500 meter ligt de skilift met aansluiting op het gehele gebied, en voor de kinderen is er de Schnee-alm: 125:000 qm sneeuw plezier. Naast skiën zijn talloze activiteiten: rodelen, schaatsen, piste bully rijden, is slechts een greep van wat Serfaus en omgeving U te bieden heeft.
’s Zomers is de regio waarin Serfaus ligt een bolwerk van activiteiten, naast een breed scala aan wandelpaden en fiets mogelijkheden kunt U hier paragliden, raften, en voor de echte uitdaging is er de “X-Trees-Funzone, een klimpark voor de hele familie.

Terrazena heeft 20 appartementen, die alle een ruime en moderne uitstraling hebben. Alle appartementen beschikken over een panoramisch terras. Het complex bied een uitgebreid ontbijt aan (tegen betaling) en heeft een gezellige lounge en bar waar U heerlijk een drankje nuttigt, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelkamer. Het complex heeft verder een wellness met Finse sauna, dampbad, infrarood, en relax ruimte. Terrazena beschikt over eigen parkeerplaatsen.